Stream nemt La Liga

Det bedste i verden er nok noget nær at se fodbold live på stadion. Hvor end vi gerne ville, kan det bare ikke lade sig gøre hver weekend. Og da slet ikke når vi snakker den spanske La Liga. La Liga er af mange regnet som en af verdens bedste ligaer, og hver uge tørner nogle af verdens allerbedste spillere ud for storklubber som Sevilla, Atletico Madrid, Real Madrid og Barcelona. Men hvad kan man så gøre, hvis tiden er knap, og der er langt til Santiago Bernabeu? Her er stream en fremragende løsning! Betxpert har lavet en glimrende TV guide og livestream oversigt, som vi vil tage udgangspunkt i til denne artikel om, hvor du kan streame La Liga på farten.

TV 2 Play er en mulighed

Den helt klassiske model er ved den danske rettighedshaver. Lige nu er det TV 2 Sport, som har rettighederne til at vise den spanske liga her i landet. Du kan let streame kampene hos TV 2 gennem deres platform TV 2 Play. Her kan du få et sports abonnement til 159,- med reklamer og 189,- uden. Udover kampene, kan du også gennem TV 2 Play se analyser, optakt og nedtakt fra alle kampene, og du er derfor altid opdateret på diverse nyheder, hvis du vælger denne løsning. En anden fordel her er, at de har danske kommentatorer på kampene. De leder dig sikkert igennem alle kampe, og fortæller og forklarer.

Stream gratis hos bookmakere

Den alternative løsning til at streame La Liga er gennem bookmakere. Flere bookmakere som f.eks. Bet365 eller Unibet giver mulighed for, at du kan streame fodbold på deres sider, og det er ikke mindst kampene fra La Liga som der her er tale om. Bet365 giver mulighed for at streame kampene helt gratis. Det eneste det kræver er, at du har en konto. Når du har oprettet en konto hos dem, så skal du indbetale penge, hvor minimumsbeløbet er 50,-. Hvad du bruger disse penge på er op til dig, der skal bare minimum være 50 øre tilbage på kontoen, og så kan du ellers streame løs.

Vælger du Unibet som løsning, så er proceduren langt hen af vejen den samme, som hvis du vælger Bet365. Hos Unibet er minimumsbeløbet for en indbetaling dog kun 40,-. Ønsker du at vide mere om denne løsning, så vil denne artikel garantere at du bliver klogere på, hvordan du nemt kan se spansk fodbold.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Seneste nyheder