Sådan finder du de kanaler, der viser din yndlingsfodbold

Har du svært ved at finde de engelske Premier League kampe på fjernsynsskærmen? Eller er du vandt til at søge internettet tyndt for streaming af de lokale fodboldkampe i divisionerne, når du ønsker at overvære mødet med rivalerne? Måske vil du gerne følge med i klubber, der holder til i de sydeuropæiske fodboldligaer såsom La Liga, Serie A eller Ligue 1? Uanset om du ønsker at følge den tyske Bundesliga, hollandske Æresdivision eller Championship i England, så giver vi dig et totaloverblik, når det kommer til fodbold som sport på TV.

Dyk ned i det fodboldmæssige overblik

En af de udfordrende og svære elementer ved at skulle se fodbold i TV, er, at du ikke nødvendigvis kan nøjes med at finde en kanal frem. Hvis du har et ønske om at kunne overvære diverse fodboldkampe fra forskellige nationale ligaer, så bør du forberede dig på, at du skal have adgang til flere kanaler.

Du kan vælge at sammensætte en kanalpakke hos danske TV-udbydere, men i mange tilfælde skal du udover have adgang til andre streamingtjenester, hvis du skal kunne sluge alt fodbold, der fylder på sendefladen. Se udsnittet af de ligaer, som du kan finde på de danske TV-kanaler:

  • DR: Viser et udsnit af landskampe EM, VM og OL
  • TV2: Hovedkanalen viser store kampe såsom landskamp, EM, VM og OL
  • TV2 Sport og TV2 Play (streamingtjeneste): Serie A, La Liga, Major League
  • Kanal 6, Kanal 9 og Dplay (streamingtjeneste): Europa League, FA Cup, Carabao Cup, Allsvenskan, nogle Superligakampe og kvalifikationskampe til EM og VM
  • TV3 Sport, TV3+ og TV3 Max: Premier League, Nordic Bet Ligaen, Superligakampe, Champions League, Sydbank Pokalen DBU, FA Cup og nogle EM-slutrunder, Bundesliga, Carabao Cup, Ligue 1, Æresdivision, Championship, Scottish Premiership, Copa America og DFB-pokalen
  • Viaplay: Hos Viaplay kan du udover skaffe adgang til League One/Two og First Division A Belgien

Se dine yndlingsfodboldspillere i direkte aktion

Det kan have stor betydning, at du kan være opdateret på de smarteste finter, lækreste tricks, flotteste resultater og mest imponerende mål, når de kendte, lokale og prominente fodboldklubber tordner mod hinanden.

Du vil opleve, at det er fordelagtigt, hvis du interesserer dig for fodbold, at du har de helt rigtige kanaler eller streamingtjenester, der kan være vejen til, at du oplever den ultimative underholdning og spænding.

Der er ufattelig hård konkurrence i blandt TV-udbyderne, når det kommer til sportsrettigheder. Det gælder også mange andre sportsgrene end fodbold. Det afhænger meget af ligaerne, mesterskaberne, klubberne og tidspunkterne, når det kommer til afgørelse af, hvem der viser hvilke kampe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Seneste nyheder